Kim Lindblom Eriksson

BF+5
Hej hej hallå och glad första advent!
 
Jag har precis kommit hem från en adventsfrukost hemma hos min mamma. Så mysigt! Marcus och Olivia var också med såklart men de har precis åkt ut till landet för att hämta vår skruttbil som svärfar varit så himla snäll och lagat åt oss. Det sparade vi 10 000 på. Galet.
 
Eftersom bebis inte behagat komma ut än så ska jag passa på att städa lite här hemma och kanske baka eller göra något julgodis. Får passa på när jag kan.
Ärligt talat är jag ganska glad att bebis inte kommit än för som jag mått den här  veckan vet jag inte om jag hade klarat en förlossning eller att ta hand om lilleman efter en förlossning. Så kroppen visste kanske bättre :)
Idag är första dagen sedan i måndags som jag inte känner någon direkt yrsel. Ävven om jag mådde tusen gånger bättre redan i onsdags när jag blev utskriven från sjukan så har jag gått runt lite som i en dimma sedan dess. Lite obehagligt. Men nu känns det riktigt bra faktiskt! Håll tummarna att det får hålla i sig!
 
Förresten så var det visst en liten tomtenisse som flyttade in hos oss inatt! Oli var så taggad och hade lagt fram en pepparkaka som han kunde mumsa på om han blev sugen i flyttkaoset. Och se där! Imorse när hon vaknade var det bara små smulor kvar av pepparkakan och som tack hade han lämnat ett paket till henne! Nu ska hon (och lillebror när han är här) få ett paket varje advent om de sköter sig ordentligt. Spännande tider!
 
Och spännande för mig också. Idag fick jag äntligen öppna första luckan i min efterlängtade ostkalender! Även om jag blev tvungen att dela den med Oli, haha.