Kim Lindblom Eriksson

Dan före dopparedan
Nu tror jag faktiskt att vi har haft besök här hemma hos oss varje dag sedan Wille föddes, haha. Men idag var ett väldigt välkommet besök i form av min fina vän Cattis tillsammans med Rasmus och deras 5-månaders gosklump till son Elis. 
Vi fikade och catchade upp på sådant som hänt senaste tiden. Alltid lika mysigt och alltid en klump i magen när vi skiljs åt. Jag önskar så att vi bodde närmre varandra (de bor i Karlstad).
 
Mina släktingar har intagit Stockholm så ikväll blir det middag hos min mamma med dem. Vi firar jul med Marcus familj i år så det blir mysigt att träffas ikväll. Men sen ses vi ju igen på juldagen då vi är hos min mamma. 
 
Jag har förresten haft sån ångest kring årets julkort. Jag hade en SÅ JÄKLA BRA julkortsidé i år som jag verkligen ville få till. Men eftersom Wille väntade in i det sista med att komma ut till oss så hanns det tyvärr inte med. Så då tänkte jag nästan skita i det här med julkort men det är verkligen något vi gör VARJE år. Så i onsdags drog jag fram kameran och fixade ihop ett julkort i sista sekund och skickade till tryckeriet som, som vanligt, var skitsnabba. Så idag damp julkorten ner hos våra nära och kära i brevlådorna. 
 
Lite behind the scenes från julkorts-fotograferingen.. HUR GULLIGA?