Kim Lindblom Eriksson

Julen 2019
God Juuuuul!
 
Ja än är väl inte julen slut? Vi firar alltid i dagarna tre för att maxa myset (och magsäckarna). 
 
Självaste julaftonen spenderades hos svärföräldrarna i år. På julaftons morgon tassade vi ner till granen hemma och öppnade ett paket var. Olivia fick sin alldeles egna discolampa vilket var en riktig toppengrej.
 
Enda bilden jag fick till på årets julklappstema..
 
Efter det packade vi ihop oss och åkte till kyrkogårdarna för att önska god jul först till min pappa och sedan till Marcus pappa och farmor. Efter det susade vi ut till Norrtälje där det vankades lunch i form av dopp i grytan. Så gott!
Och på julafton får man äta så mycket godis man vill. Det är sen gammalt.
 
Efter det var det lite fika framför Kalle. Oli orkade kolla på typ tomtens verkstad och sedan tröttnade hon medan vi vuxna troget satt och tittade på hela alltet.
 
Sedan årets höjdpunkt, om man frågar Oli, TOMTEN! Hon var inte ett dugg rädd i år heller (fast hon inte hade en aning om vem som gömde sig bakom masken, och inte jag heller för den delen. Vi körde bara paket till barnen och OM de fick paket. 
Och efter det var det julmiddag. Precis som allt ska vara med andra ord <3
 
På kvällen när Olivia hade somnat körde vi vuxna julklappsleken. Det var en väldigt lukrativ kväll trots inga julklappar till vuxna ;)
 
Vi sov kvar där över natten och igår runt lunch åkte vi hemåt. För att nästan direkt åka hem till min mamma för att fira jul nummer två. 
 
God mat och ännu mera presenter. Marcus var helt svettig (i år igen) över alla saker som nu ska få plats i vårt lilla hus. Haha.
 
Den här tomten lurade dock inte Oli, trots bra utklädnad. "God Jul till Lars" läste tomten högt från ett paket. "Det är ju duuuuuu som är Lars" vrålar Olivia och försöker ge tillbaka paketet till tomten, haha.
 
Ikväll blir det tredje gången gillt med julmaten. Inga mer presenter tack och lov. Men lite sista julbord ska vi nog kunna klämma i oss innan vi sadlar om inför nyårsafton.