Kim Lindblom Eriksson

Tomtetåg
God morgon och glad Lucia!
 
Igår, en stund efter att Marcus och Oli gått upp för att sova, var det ett par små fötter som kom nertassandes för trappan. 
Var är pappa? undrade jag..
"I mitt rum"
Okej, vad gör han där?
"Han sover, han somnade så fort.. men jag vill inte sova"
 
Lol. Plötsligt knackade det på dörren och mormor och moster klev in. De var på väg hem och ville hälsa på lillbebis en sväng bara. Och hux flux så bestämdes det att Olivia skulle sova över hos mormor. Så de knatade iväg och jag, Marcus och William fick en natt för oss själva. Wille sov jättebra hela natten (utom ett uppvak för käk) efter en knorrig eftermiddag och kväll. Igår åt han i princip oavbrutet, haha.
 
Det var skönt med en bra natt för idag startade dagen tiiidigt då det vankades luciatåg på Olis dagis. Hon fick vara med fast hon egentligen är ledig en månad nu. Hon har bara varit ledig i en vecka men har längtat och tjatat varje dag om att få gå till daigs. Hon älskar det verkligen.
 
I alla fall så packade vi ihop oss imorse och åkte till min mamma och väckte Oli som bara studsade upp när hon insåg att det var dags att ta på sig tomtekläderna och gå till dagis. 
Hon har velat fram och tillbaka mellan att vara lucia, pepparkaksgumma eller tomtemor. Men nu blev det tomte till slut. Kvart över sju lämnade vi henne med en hel drös av andra små tomtar och någon enstaka lucia och pepparkaka. Så gulligt. Och kul att det nästan bara var små tomtar!
Lillebror körde vagnpremiär och hade det så gosigt under hela luciaframträdandet.
 
Oli var SÅ HIMLA DUKTIG! Kunde alla sånger och stod så modig på scen! Och hon var så stolt att det riktigt lös i ögonen på henne. Och lyckan av att få träffa alla sina kompisar och fröknar efter en låååång vecka hemma, hehe, det var oslagbart faktiskt.