Kim Lindblom Eriksson

Klok unge
Alltså min dotter har blivit så himla rolig den senaste tiden! Hon säger roliga saker och har börjat "skämta" och språket utvecklas i raketfart! Den senaste tiden har hon tittat mycket på videos med barnvisor på engelska och därför märks det extra mycket att hon suger åt sig som en svamp eftersom hon börjar sjunga på engelska. 
Ikväll när hon fick sin tandborste så sa hon "tack mamma". Sen sprang hon iväg och ropade "Taaaank yuuu". Alltså va? HUR vet hon ens vad det betyder? Min dotter är nog ett litet geni ändå.
 
Efter maten (och frukt till efterrätt) lekte vi doktor. Det är också en favorit just nu så doktorsväskan hon fick i julklapp går varm.
En av sakerna som låg i väskan var en sån där örontittare (för lat för att ens googla fram vad det heter på riktigt). Så hon skulle såklart kika i mina öron, eftersom jag var sjuk. Hon sa "det är inte farligt", tittade i mina öron och sa bokstavligt talat: "Hmm... det ser ganska bra ut, men nu måste du få spruta. Det gör inte ont. Ingen fara alls".
Sen skulle jag gapa stort så hon kunde stoppa in leksakstermometern som jag vet att Marcus haft i sin armhåla (efter en hel arbetsdag) men där satte jag stopp.