Kim Lindblom Eriksson

Kalasdag
Den här dagen försvann i ett svep! 
För någon timme sedan kom vi hem från marcus "faster" som fyllt 70. Hon firades med familj och vänner, en himla massa mat och ännu mera tårta. Det var himla mysigt och Olivia hittade två nya kompisar. De har träffats förut men då var Olivia typ 6 månader så hon minns det såklart inte. Men det hade superkul tillsammans och tömde nog ut varenda leksak som fanns i hela huset, haha.
 
Igår kväll hängde Oli hemma hos sin mormor medan jag och Marcus lyxade till det med en utemiddag med vänner. Vi gick till La Nonna och det var sååååå gott! Och inte farligt dyrt. 2000 för oss alla fyra med dricka och då åt vi  ändå trerätters. 
Givetvis fotade jag maten i vanlig ordning men prick inget annat, haha. Mozzarella Capresen var gudomlig och Tryffelpastan var MAGISK!
 
Olivia har knappt sovit en blund på hela dagen idag så det är hög tid för nattning för henne. Så medan Marcus löser det ska jag duka fram lite kvällssnacks som får bli vår middag efter denna matfyllda dag, haha. Försöker övertala Marcus om att se Niceville eftersom han inte har sett den men han vill absolut inte. Vet inte riktigt vad det är för fel på den karln.