Kim Lindblom Eriksson

Delivery
Idag får vi äntligen en efterlängtad leverans hit till vårt lilla hus. Eller ja. Det är inte som att vi väntat på att det ska levereras jättelänge för vi beställde det i torsdags. Men det är något vi behövr väääldigt länge. Nämligen en torktumlare!
 
Med två små barn kommer en torktumlare förmodligen att vara rätt avgörande för våra tvättrutiner. Vi har redan så OTROLIGT mycket tvätt (var kommer allt ens ifrån?!) och att det ska hänga och lufttorka i ett dygn kommer liksom inte att funka med allt, tror jag. Så, torktumlare it is!
De kommer i eftermiddag och levererar och installerar alltihop så ikväll kanske jag kan tumla första omgången. Yay!
 
Igår kväll kände jag förresten för första gången att något håller på att ändras i kroppen. Alltså, missförstå mig rätt, hela graviditeten är ju en enda stor förändring för kroppen. Men igår hade jag sååå ont av foglossning och senare på kvällen trooor jag att jag hade lite känningar av förvärkar. Förvärkar kan ju komma flera veckor innan förlossningen och bara att jag ens skriver det här jinxar ju skiten ur det så det behöver ju inte betyda något. Men det känns i alla fall som att det närmar sig! 
 
Nu ska jag dricka en kopp hallonbladste och röja så att torktumlarkillarna kommer in med alla grejer. Heja!
 
#1 - Sandra

Såååå spännande ju!!!

Svar: Jaaa håll tummarna! :)
Kim Lindblom Eriksson