Kim Lindblom Eriksson

Grönsakshataren
Leveransen av vår torktumlare gick rätt så bra och nu har vi äntligen ett tvättorn! Hur lyxigt?!
Dock saknades avloppsslangen till så de kommer tillbaka på fredag och installerar den så att allt blir rätt. Men vi kommer ändå att kunna använda den fram tills dess så det ska jag göra, med glädje!
 
Foglossningen har inte varit i närheten så jobbig idag som den var igår så jag känner hopp! Jag har faktiskt kunnat fixa och dona lite här hemma idag vilket alltid är skönt. Till middag lagade jag en rätt som verkligen gick hem hos den lilla damen. Så den kommer jag nog göra fler gånger. Marcus kommer nog inte vara lika förtjust eftersom 1. Det är en soppa och 2. Den är vegetarisk. Inget av det räknas som riktig mat i Marcus värld.
 
Igår till exempel gjorde jag en ny variant på falukorv i ugn. Vi har en burk med bostongurka som jag desperat vill bli av med och man kan ju inte göra hur mycket filsås till fisk som helst. Så jag utnyttjade lite av gurkan till falukorven. 
Eftersom Marcus äter de äckliga gurkorna på hamburgare så tänkte jag att detta inte skulle vara något problem. Men nej. Detta var på tok för mycket grönsaker för mannen. Obs, läs gärna receptet och räkna antalet grönsaker i rätten (och då fick han inte ens broccoli till sin). Gör det vetja, gör det!
 
Här har vi i alla fall en tjej som inte är rädd för grönsaker. Hennes favoritgrönsaker är broccoli och tomater. Igår satte hon i sig säkert 20 cocktailtomater INNAN middagen. Lite som snacks sådär när vi kom hem från dagis.