Kim Lindblom Eriksson

Upptakten och risonisoppa
Näpp, ingen bebis än här. Jag har börjat känna av vad jag tror är lite förvärkar ibland. Men jag hade aldrig det med Olivia så jag vet inte riktigt hur det känns. Igår klev vi i alla fall in i vecka 40 så han är ju VÄLDIGT välkommen ut när som helst nu. 
 
Under tiden passar jag på att vila mycket och städar och donar här hemma. Idag fick jag sovmorgon då Marcus tog Oli på morgonen och tog med henne till förskolan. Sedan åkte han ut till landet med vår bil för att se om svärfar kan få någon fason på den.
I måndags hade vi den på verkstaden för att ta reda på varför den låter som en hönsgård i bak och vobblar i fram. Visade sig såklart vara något som kommer att kosta ca 12000 kr att laga. Själva materialkostnaden är dock bara runt en tusenlapp så förhoppningsvis kan svärfar fixa det själv. Under tiden får vi låna svärmors bil. HUR SNÄLLT? Så fantastiskt!
 
Igår när jag lämnade Oli på dagis ramlade det dessutom plötsligt loss en fjäder från (tror jag) kopplingspedalen. Känns sådär. Skitbil. 
 
Nu ska jag i alla fall ta tag i att bädda rent i vår säng. Finns det något bättre än att få gå och lägga sig i en renbäddad säng? I think not!
 
Förresten gjorde jag ju en grym risonisoppa härom veckan som jag glömt att lägga upp receptet på. Nu finns i alla fall receptet HÄR! Både jag och Olivia tyckte det var jättegott (Marcus fick aldrig smaka, haha) och lätt att  variera med olika toppings! Min favo att toppa med var nog fetaost. Yum!