Kim Lindblom Eriksson

Playdate
Tror ni den jäkla BB-väskan är packad? Nej.
Men den är i alla fall påbörjad nu. Jag väntar på lite saker jag beställt hem som jag tänkte ta med men det viktigaste är egentligen nedpackat så det ska nog lösa sig. 
Jag tänkte också packa en övernattningsväska till Oli som de bara kan fiska upp här när det är dags. Hon kommer att få hänga hos mormor medan vi är borta. Hon är SÅ pepp!
 
I lördags körde vi en playdate med Olis bästisar Vincent och Charlie. Jag fick den briljanta idén att åka till MoS och hänga på leklandet med dem. Jag och en miljon andra människor fick den idén. En lönehelg på MoS är ALDRIG en bra idé. 
Men ungarna hade roligt i alla fall. De fick lunch på Max och sen röja loss i lekrummet innan vi alla gick och köpte lördagsgodis. Såg så jäkla gulligt ut när de gick genom gallerian hand i hand alla tre. Fick ingen bild på det men det var verkligen stinkin cute!
 
När vi kom hem tvärdäckade hon och jag blev till slut tvungen att muta henne med godis för att hon över huvudtaget skulle vakna. 
 
Efter det bakade vi (jag) en kaka som Olivia dekorerade så fint. Hon älskar att gå loss med strössel och pynt.. som ni ser, hehe. Tanken var att den skulle vara lite halloweenig i temat men.. mja riktigt så blev det väl inte. Jag tänkte att jag skulle göra den igen, fast i tårtform, till Thanksgiving. Ska göra den i tid och frysa in så jag inte behöver ställa mig och baka då om vi precis kommit hem från BB eller nåt. Eller om vi faktiskt är på förlossningen då så kan min familj bara komma hit och plocka den ur frysen, hehe.