Kim Lindblom Eriksson

Quorn a la king
Till vardags brukar jag försöka hålla middagarna vegetariska eller så kör vi någon fiskrätt. Och eftersom det dessutom gärna får gå ganska snabbt (Olis tålamod med att vänta medan maten tillagas har helt klart utrymme för förbättring) är quorn en av mina favoriter när det kommer till "kött-substitut". 
Marcus gillar quornburgare och quornfärs brukar vara okej. Men han är inte jordens största fan av bitar eller filéer. Det är däremot jag så jag brukar köra på det ändå, haha.
 
Ikväll, när Marcus ändå var borta, gjorde jag en vegetarisk variant av "Chicken a la king" på just quornbitar. Oli älskade det eftersom det innehåller svamp, vilket är hennes stora kärlek i livet. Hon brukar inte gilla kött i bitar men quorn gick faktiskt ner efter lite trugande. Bra ändå!
 
Ja, det är ju inte världens vackraste bild. Men gott var det. Och receptet finns HÄR!
 
Och så lite bilder på lillspexarn såklart. "Mamma ta kort på mig". "Mamma ta kort på ostbiten". Höll på att smälla av när jag såg andra bilden på henne förresten. Så stor tjej! Ser typ ut som ett annat barn. Haha!
 
Nu ska jag packa så vi är redo för avfärd direkt efter jobb och förskola imorgon. Jag och Oli ska ju till Jönköping över helgen och hälsa på min mormor och morfar för att fira deras sextionde bröllopsdag. Det ni!