Kim Lindblom Eriksson

Helgen
Back home efter veckans mathandling! Olivia fick idag för första gången vara i "minihuset" medan jag och Marcus handlade. Jag har alltid varit skeptisk till såna men vi testade och Olivia älskade det. Hon blev lite sur när vi kom och hämtade henne till och med.
 
Annars har förmiddagen spenderats med att baka bullar till Olis 3-årskalas som är nästa helg. Har inte hunnit förbereda något alls känns det som men det ska nog gå vägen. 
 
Igår hade vi Marcus familj här på middag och jag bjöd på en galet god toblerone parfait till efterrätt som jag ska skriva upp receptet på senare. Den kommer garanterat att göras igen!
 
I fredags hade vi en vän här på middag vilket var trevligt! Alltid kul med lite spontant kompishäng utan att det behöver planeras tre månader i förväg.
Det har knappt varit en lugn stund på hela  veckan. Ska bli skönt när kalaset är över nästa vecka så man kan få slappa lite, haha.
 
Annars brukar veckans höjdpunkt numera vara gravid-vattengympan som jag går på varje tisdag kväll. Det är perfekt tid för att jag ska få komma bort en stund och bara fokusera på mig själv och så sover Oli så sött när jag kommer hem. Nu är jag redan i vecka 30(!) och jag känner att det blir tyngre och tyngre för varje vecka. 
Han är en riktig liten ninja vår lilleman i magen. Precis som hans storasyster var (är). Så det är verkligen inte en lugn stund någonsin, hehe. 7 veckor kvar att jobba, sedan är det ett års "ledighet" för mig som gäller. Galet!