Kim Lindblom Eriksson

Social fast med distans
Vååååår i luften! 
Marcus har tagit med sig barnen till lekparken medan jag tvättar fönster. Rasslade in rejält med vuxenpoäng på det känner jag. Är det något jag verkligen skulle vilja leja ut av hushållsarbeten så är det verkligen fönstertvätt och trädgårdsskötsel (trots obefintlig trädgård här, heh). Men nu är i alla fall köksfönstrena tvättade ordentligt. På fredag tar jag tag i vardagsrumsfönstrena. De är dubbelt så många och sju gånger så skitiga så de kommer kräva mer tid.
 
Imorgon har vi två dejter inbokade så då hinns det inte med någon fönstertvätt. På förmiddagen träffar vi förhoppningsvis min vän Malin och hennes nykläckta lilla Viggo. Eller han är nästan två månader nu men pga jävla förkylningar och Corona har vi inte kunnat träffas än. De var på dopet men det var ju bara en snabbis i kyrkan. Imorgon ska vi ta en ordentlig promenad!
Imorgon eftermiddag ska vi ha lekparkshäng med Olis bästis från dagis. Olivia har ju varit hemma från förskolan i tre veckor nu och blir minst två veckor till så hon börjar längta rejält efter sina vänner, och kanske speciellt efter Henry. Så hon blev ÖVERLYCKLIG när jag berättade att vi skulle träffa honom i lekparken imorgon. Ska bli kul!
 
Igår var vi på en rejäl promenad i skogen med mina syskon. Robin håller sig fortsatt på behörigt karantän-avstånd men han hakar på. Kul! Och såklart hittade han en "pinne". Trots sina 25 år så kan han fortfarande inte gå en promenad utan att hitta pinnar och skit. Fast numera är det tydligen mer träd han släpar med sig, haha.
 
Sedan tog han och Emi en liten löptur i förväg och jag fick för mig att gena (med båda barnen) genom skogen. Det var en dålig idé. Den stigen var inte gjord för en barnvagn och jag fastnade. Tur jag inte var ensam och fick en sån dum ídé. Robin och Emi kom snart till undsättning. Såhär fint började stigen. Sen blev det diken och  rötter och skit och då kom jag inte upp igen, haha!