Kim Lindblom Eriksson

Sömnbrist och playdates
Efter ett par jobbiga nätter är jag rätt tröööööött just nu faktiskt. Det är inga problem alls att natta William och han sover bra i flera timmar själv i sin säng. Men runt midnatt brukar han vakna till och vill ha mat och efter det vägrar han att somna om i sin säng. Han ska prompt ligga hos mig i sängen och gärna med en tutte i munnen (sorry om det blev TMI, heh) prick heeela natten. Inatt vaknade han ca 1 gång i timmen för påfyllning. Anyway. Håll tummarna att det vänder snart. Annars är han ju så enkel att ha att göra med <3
 
Idag har vi haft besök av våra vänner Malin och Ivan med deras lille gutt Viggo. Vi hängde ute på altanen och grillade korv i stormvindarna. Sjukt vad det har blåst idag!
 
På eftermiddagen hade jag styrt dejt med Olivias bästis i lekparken. Vi höll nästan på att blåsa bort men Oli var så taggad att hon studsade in i lekparken och rusade skrattandes fram till honom. Hon har saknat honom så mycket! Sen blev det lite gråt och tandagnissel pga Henry åkte linbanan före henne och det var ju ORÄTTVIST. Men sen gick även det över. Vi ska försöka styra en till dejt i helgen så att hon kan komma och hoppa på deras trampolin. Blir utedejter men det gör ju inte så mycket för barnen. De älskar ju att vara ute nästan oavsett väder.
Sedan åkte vi hem och fixade lite pankopanerad spätta till middag. Så gott! Oli var så slut så hon däckade i soffan way innan läggdags. Håll tummarna att hon inte vaknar på tok för tidigt imorgon bitti. Men det är Marcus morgon så.. ;)