Kim Lindblom Eriksson

William 4 månader
Hujeda mig vad tiden går fort! Igår fyllde vår älskade William 4 månader! 
Igår tog jag också de första "månadsbilderna" på Wille. Jag har haft lite dåligt samvete för att jag inte gjort det förrän nu men med Oli började jag faktiskt inte med dessa förrän hon var 6 månader såattee..
I vilket fall väger han nu 7200g och är 66 cm lång. Ganska exakt som storasyster var i den åldern vilket är kul för jag (och alla andra) tycker att han känns så mycket större! Men han är perfekt <3
Det roligaste han vet i livet är sin storasyster. Han skiner upp som en sol när han ser henne (och mig och Marcus förstås) och tjuter av skratt så fort hon gör något. Spelar ingen roll vad hon gör, allt är kul. Även tofsar och hår som viftar är tydligen väldigt roande just nu.
Han har  börjat greppa efter leksaker och ska smaka på prick allt han får tag i.
För några dagar sedan började han rulla från mage till rygg. Han är väldigt intresserad av att ligga på sidan både när han är vaken och när han sover så jag skulle tro att han vänder över från rygg till mage när som helst också. Han tjattrar mest hela tiden, när han inte äter vill säga ;) Dregglar en del gör han också men det är nog inga tänder på G riktigt än.
 
Här är Olivia i ungefär samma ålder. Rätt lika ändå väl?