Kim Lindblom Eriksson

Dalgona matcha
Hello söndagslunk! 
 
Igår var min mamma och syster här på middag igen, haha. Mycket sånt nu men jag tycker det är så himla trist att vara själv hemma när Marcus jobbar sent så mycket. Eller ja, barnen är ju hemma förstås, men någon vuxen liksom. Blir också lite avlastning. Igår köpte vi hem mat och sedan följde Olivia med min mamma hem och sov över hos henne. Hon älskar verkligen att sova över hos mormor och inte mig emot. Speciellt nu när vi håller på att vänja av William från att äta på nätterna. 
 
Marcus kom hem vid fyra eller nåt inatt och då vaknade Willson. Marcus fick ta honom medan jag gick in i Olivias rum och sov ett par timmar till. Tror Wille tjaffsade i kanske 30 min eller så innan de somnade om. Sedan vaknade han vid 6:15 och då ammade jag innan vi klev upp och lät Marcus sova vidare. 
 
Lilleman fick sedan vara hemma hos mormor tillsammans med syrran medan jag och min syrra åkte och veckohandlade.
Nu är vi hemma igen och jag ska försöka få i mig lite frukost (sen frukost, heh) medan Wille tar sin första nap. 
 
Häromveckan köpte jag hem Matchapulver för det ser så himla fräscht ut med typ matchalatte. Jag gjorde en dalgona matcha-latte men neeej alltså jag tror faktiskt inte matcha är för mig. Synd för den liiiiilla burken med pulver kostade 200 spänn. Måste hitta något annat att göra med det tror jag. Dyrt som guld för tusan! Men fint att titta på i alla fall ;)
 
Något som däremot är gott är riskakor/majskakor med färskost och gurka. Och skivat äpple med jordnötssmör! Bästa snackset!
 
Nu, frukost var det ja!