Kim Lindblom Eriksson

Lately
Hej hej hemskt mycket hej.
 
Här hemma preppar vi lite för middag med Marcus lillebror och hans tjej. Ska bli kul! Dessutom kanske vi äntligen får upp kökslampan jag köpte för typ ett år sedan, haha. Han är elektriker så jag överlåter sånt till honom. Måste kapa lite sladd etc och det ger jag mig inte på.
 
Annars har vi idag varit en sväng till tippen med vår gamla TV som stått på golvet i vardagsrummet i ett par veckor. Så skönt att ha blivit av med den gamla rishögen! Men den kämpade på bra i 12 år lol. 
 
Vad har annars hänt sedan sist då? Jo igår vankades det ju givetvis fredagsdrink i vanlig ordning. Vi var dåligt förberedda så vi blandade ihop en av sådant vi hade hemma. Det blev en cocktail av vodka, ananasjuice och päroncider. God men inte den bästa vi druckit. 
 
Sedan gjorde vi minipizzor till middag och delade på. Marcus jobbade sent för första gången på jag vet inte huuuur länge men jag hade sällskap av min syster (och barnen förstås). Jag var lite nervös över att narra båda barnen själv men det gick HUR BRA SOM HELST (peppar peppar). Vi borstade tänder, läste saga och sedan somnade båda barnen (Wille med hjälp av amning) pang bom i vår säng. Så himla skönt!
 
På tal om sömn så har vi också börjat träna William till att inte äta på natten. Går väl sådär kanske. Han får äta i princip när han vill från nattning fram till midnatt men efter det är det tutt-stopp fram till kl 05. Ofta vaknar han 2-3 gånger under den tiden, gnäller lite och somnar om med vaggning och vyssjning typ. Men vissa nätter vaknar han och vill typ bara vara vaken och leka en stund (typ 30-60 min, snark) innan han somnar om. Well, it's a work in progress så att säga. Håll tummarna att det ger med sig snart!