Kim Lindblom Eriksson

Makalös pasta
Good morning! Här i Casa Eriksson gjorde vi tydligen morgon strax efter kl 6 imorse efter en riktigt risig natt. William vaknade ca var 20e minut mellan 19-00. Sedan sov han till 02, vaknade och var vaken och ville typ leka i en timme. Sedan skrek han i 30 minuter och somnade om. Tills Marcus skulle gå och lägga sig. Han jobbade seeeeent inatt så när han kom hem fick han ta över gaphalsen så jag kunde sova i en timme typ. 
Nåväl, Marcus sover och jag och barnen är uppe och röjer. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag men vi behöver handla lite småsaker. Typ cola och eventuellt komplettera med något till middagen. 
 
På tal om middag så gjorde jag en sååå god (och sjukt enkel!) middag igår. Min mamma och syster var här på fredagsdrink och stannade sedan även kvar på middag. Denna rätt har jag velat prova ett tag men jag var inte säker på om Marcus skulle gilla den så jag har sparat den till en fredag när han inte var hemma, haha. Men nu när jag provat tror jag kanske han skulle gilla den ändå! 
 
Det ser kanske inte mycket ut för världen men denna tortellini (färidköpt färsk tortellini) med brynt salviasmör var det godaste jag ätit på länge! Och tog seriöst kanske 5 minuter att laga. P E R F E K T fredagsmiddag med andra ord!
 2 portioner
 
250g färsk tortellini fylld med ost, svamp eller något annat gott
50 g smör
10 färska salviablad
1,5 msk honung
2 msk blasamvinäger
salt och peppar
Finriven parmesanost
 
Koka pastan enligt förpackningens anvisning.
 
Bryn smöret tillsammans med salviabladen i en vid panna.
Tillsätt honung och balsamvinäger och låt koka ihop i ca 30 sekunder.
Smaka av med salt och peppar.
Vänd ner den avhällda pastan i såsen och strö över finriven parmesan.