Kim Lindblom Eriksson

MIA
Jag har just kommit hem från en kvällspromenad heeelt ensam med musik i lurarna. Känns så lyxigt, haha. Men hemma väntade en pigg och glad bebis som hade vaknat när jag var borta. Att Marcus skulle lyckas få honom att somna om ifall han vaknar är ca 1 på miljonen just nu. Men nu vill ju inte ungen somna om heller. Han får kolla på TV med mamma en stund innan han förhoppningsvis blir trött igen. 
 
Jag har varit lite MIA senaste tiden pga har fullt upp nu när Marcus är tillbaka på jobbet och båda barnen är hemma hela dagarna. Vi sysselsätter oss så gott det går. 
 
Härom veckan åkte vi ut till Hellasgården i Nacka och mötte min vän Malin med hennes underbara Viggo. Vi lunchade, promenerade, lekte, fikade. Vi fikade på den godaste mjukglassen jag någonsin smakat, och jag har smakat många ;) Jag tror den var hemgjord och faktiskt värd hela resan dit bara den.
 
En annan dag mötte vi upp Angelica och hennes tre killar på Barnens Wäsby Verkstäder. Märkligt namn men det är en fantastiskt fin lekplats. Ritad av samma man som ritat t.ex. Mulle Meck-parken så det är lite samma grej. Historia möter lekplats ungefär. Barnen hade fantastiskt kul och det var faktiskt bara pyttelite kiv mellan all lek.
 
I lördags fyllde min makalöst underbara mamma år och hon firades med en middag hemma hos henne. Det blev poolbad och grillmiddag. Till middagen kom det hysteriska mängder getingar och faktiskt var det två personer som blev stuckna. Helt galet var det.
William och William träffar varandra för första gången, haha.
 
Olivia fick en prinsesskrona och ett par matchande örhängen av sin moster för ett par dagar sedan och de har suttit på konstant sedan dess. Natten till lördag skulle hon till och med sova med det på. Lyckades få av det när hon somnat.
 
Igår var vi hela familjen ute på en promenad. Vi har lyxen att kunna gå i 5-10 minuter och hamna ute på landet. En stor bondgård med åkrar, kor, getter, hästar osv så det finns en del spännande för barnen. På vägen dit kan man dessutom mata ankor och har man tur får man se en bäver, men de brukar man mest kunna se i gryningen. Plocka blommor gjorde vi i alla fall!
 
Imorgon hoppas jag på OK väder så att vi kan hänga lite vid min mammas pool. Så skönt och dessutom bra sysselsättning för kidsen. Tip topp!