Kim Lindblom Eriksson

Lucia och tredje adventsfrukosten
Hipp hurra på Lucia!
 
I fredags var det luciafirande på förskolan men tyvärr bara för barnen i år. :( Olivia som vanligtvis är ledig på fredagar fick vara med ändå och var eld och lågor över att få sjunga alla sånger de övat på, klä ut sig och sedan få äta frukost med alla sina kompisar. Så sorgligt att vi inte fick vara med men hon var den vackraste lucia jag sett och hon sjäng en trudelutt i sin outfit på film också så jag är glad för det lilla. Stolt mamma!
 
Efter det var det dags för den lilla damen att gå på ett efterlängtat besök hos tandläkaren. Hennes tandläkare är så bra med henne att jag funderar på att byta till henne jag med, haha. Tänderna såg i alla fall fina ut och hon lyckades förhandla sig till inte mindre än 4 presenter där inne.
 
Gårdagen var lugn trots att William är i någon slags extremt mammig fas. Han kanske känner på sig att jag börjar jobba imorgon och att vi inte kommer ha lika mycket tid tillsammans. Nästan så man gråter en skvätt faktiskt. Men det ska också bli lite skönt att komma iväg (även om mitt kontor these days kommer att vara hemma hos min syster, haha) och få lite distans också. 
 
Idag var det ju tredje advent i alla fall och Lucia. Men det "firade" vi ju i fredags så det blir väl inte så mycket mer med det idag. Adventsfrukost har vi ju i alla fall givetvis haft. Sådana traditioner ruckar man inte på för allt i världen.