Kim Lindblom Eriksson

William 1 år
You guys. Jag kan INTE fatta att min pyttelilla gosebebis är ett år!
Vi firade honom i sanna Corona-anda hemma med bara de närmsta som vi ändå träffar regelbundet. På morgonen vaknade han till skönsång, paket och en vällingflaska med rosett. Tradition. Hans stora födelsedagspresent kom dock fram först igår kväll(suck) så den ska han få idag. Ska bli så kul att se vad han tycker om den!
På kvällen kom min mamma och mina syskon och så åt vi middag och tårta och han fick såklart massa fler presenter och ballonger. Lycklig kille!
 
 
William äter det mesta (utom pasta med ostsås, det tycker han är SÅ äckligt, haha) och ÄLSKAR bullar, kakor och tårta. Olivia gillade inte tårta och glass förrän hon var typ två. Inte bra att introducera sötsaker så här tidigt givetvis men det blir svårt med andra barnet som såklart vill äta samma som storasyster. 
 
Han säger mest Mamma, Där, Hej då än så länge. Pappa kan han säga men gör det inte, haha. Väntar med spänning på att det ska lossna för då vet man ju att det kommer spruta nya ord mest hela tiden <3
 
Han kan gå jättebra men fegar lite. Dessutom är han otroligt snabb på att krypa så därför tar han ofta till det istället. Men han går mer och mer för varje dag och blir så otroligt stolt när han gått en bit och hör oss jubla och applådera.
 
Han är en riktig klätterapa och klättrar på stolar, soffa, spisen (!) och största lyckan är när vi öppnar trappgrinen så att han får gå upp.