Kim Lindblom Eriksson

#Melfest20
Hello friends!
 
Det känns som att tiden bara flyger iväg och jag har saker inplanerade varje dag just nu. Och i kombination med att Oli börjar deltid på förskolan imorgon så lämnardet inte mycket tid över till att bara chilla. Men det är lugnt, det kommer säkert en sådan period också :)
 
Den senaste tiden har jag mest träffat vänner när jag haft tid över. En av mina allra äldsta och käraste vänner blev mamma tidigt imorse vilket är sååå kul! Jag träffade henne senast igår och sa till Marcus när han kom hem att hon nog kommer att bli mamma inatt. Så jäkla kul att det blev så! <3 Längtar ihjäl mig efter att få träffa lille Viggo!
 
I lördags hade vi Mello-fest här hemma. Olivia var mest intresserad av själva festen och mindre av Mellon. Till slut knyckte hon åt sig en skål med popcorn och satte sig vid datorn och kikade på Musse Pigg istället. Haha. Men hon är ändå superpepp på att ha mellofest på lördag igen, haha.
 
 
Idag har jag och Wille varit i min brorsas lägenhet som han ska hyra ut medan han bor i Singapore. Hyresgästen flyttar in på lördag och det var knappt packat eller städat så det fanns lite att fixa. Efter det hämtade vi hem syrran och åkte hem och.. ja... åt middag och de vanliga vardagsbestyren typ. Mysigt det med!
 
Barnen sover och jag ska passa på att kika på Sveriges Mästerkock och äta choklad innan jag själv kryper till kojs. Känner att jag har en ny förkylning på gång (suck) så det blir en tidig kväll.