Kim Lindblom Eriksson

Sjukstuga med löjrom
Från att ha känt mig lite låst hela dagen har jag nu plötsligt massa egentid då hela familjen ligger och sover just nu. Lylligt va? 
Både Marcus och Oli fick feber inatt så de låg  vårt rum medan jag och Wille låg i Olivias rum utan snark och spark. Jag blir lätt inklämd mellan båda barnen på natten då båda vill ligga väldigt nära och helst på (eller under!) mig. Så det passade faktiskt bra. När Olivia blivit frisk igen måste vi ta tag i det där med att hon ska sova i sin egna säng för vi får inte plats alla fyra i vår.
 
Anyway. Marcus har varit helt sänkt idag och Oli rätt hängig hon med. Men jag tog med henne till affären och fredagshandlade lite. Egentligen skulle vi ha åkt till Jönköping ikväll men det fick vi ju tyvärr ställa in och då behövdes lite fredagsgott.
Jag gjorde en liten omröstning på instagram om ifall jag skulle göra något med löjrom eller burrata ikväll då jag varit galet sugen på båda hela veckan. Burrata leder hittills men jag hittade ingen i affären så det blev löjrom till slut. 
 
Vet ni vad förresten? Igår skrattade Wille sitt allra första medvetna skratt. Jag satt och busade lite med honom och helt plötsligt brister han ut i ett riktigt sånt där härligt bebisskratt. Marcus filmade så nu har vi hans första skratt på film. Så magiskt!