Kim Lindblom Eriksson

Den nya vardagen
Goood morning!
 
Kallt men soligt idag, I love it! Jag och William har precis kommit hem från en runda ute. Vi lämnade Olivia på förskolan (äntligen har vi monterat ståbrädan och hon ÄLSKAR den! Så smidig!) och sedan tog jag en sväng med vagnen. Gjorde samma sak igår och det är så skönt att komma ut och röra lite på sig igen. Har mest varit innanför husets väggar sedan Wille föddes. Mest pga att jag är så otroligt nojig över RS-virus för honom och att.. ja, en är ju lite lat.
 
Nu ska jag i alla fall ge honom lite mat när han vaknar och sedan starta dagen. Blir inte jättemycket som händer idag men lite fix hemma och så ska jag träffa en gammal barndomsvän efter lunch. Hon fick sitt första barn i höstas och jag har inte träffat dem än. Det får bli dagens projekt innan det är dags att hämta hem Oli igen.
 
Igår var Marcus mamma här och hälsade på. Hängde lite med Wille och sedan gick vi och hämtade Oli på dagis. När vi kom hem väntade ett paket med saker som min mormor och min morbrors fru hade stickat till barnen. Perfekt med lite mössor och ullsockor nu när det faktiskt är lite kallt ute. Båda kidsen har fått inviga ett varsit par varma sockor idag. Oli fick också en bamsetröja som jag tror att hon kommer att bo i ett tag framöver nu. Tack! <3
 
På kvällen, när farmor åkt hem, kom min mamma och syster hit på våffelmiddag. Olivia hade beställt det och jag var inte sen att haka på!
 
Dessutom somnade Wille så här på mig TVÅ gånger igår! Det händer aldrig så jag njöt för fulla muggar så länge det varade <3