Kim Lindblom Eriksson

Fredagsmys
God morgon från en trött morsa!
 
Olivia sov i vår säng inatt. Hon hostar fortfarande en del på nätterna och jag gillar inte att hon ligger ensam i sitt rum då. Nojig som jag är. Så Marcus sov i hennes säng och jag, Oli och William sov i vår säng. Från och med kl 2 ville dock Wille vakna typ var 30e minut och äta. Så det har inte blvit många timmar sömn inatt. Thank god för Nocco!
 
Igår var Oli på dagis igen efter en vecka hemma. Hon var sååå lycklig att vara tillbaka men vid lunch ringde de därifrån och sa att hon hade massa prickar i ansiktet som de undrade över. Det var något som kommit sedan hon kom dit på morgonen. De trodde nog inte att det var vattkoppor eller svinkoppor men ville mer höra om det var något vi kände till. Men nej det var det inte och nu är prickarna i alla fall borta, så det är nog inget annat än små förkylningsprickar. 
 
I alla fall så hämtade jag henne lite tidigare, vid 15, så vi kunde ta det lugnt hemma och ha fredagsmys. 
Jag hade gjort i ordning en fredagsöverraskning till henne när vi kom hem. En ny vattenflaska (från H&M) fylld med saft, ett kinderägg, dadelbollar (som hon inte tyckte om, hehe) och ett fat med frukt.
 
Nu när jag är hemma och har tid (beroende på Willes dagsform förstås) gör jag gärna lite extra mysigt för henne. Jag har alltid älskat fredagar och vill gärna att hon ska få den där härliga fredagskänslan hon med! Sen kanske hon inte får presenter varje fredag, men lite extra mysigt i alla fall!
 
Senare gjorde vi hemgjord pizza tillsammans vilket Oli tyckte var kul. Roligare att göra den än att äta den förstås. Haha förresten sa jag ju att jag hoppades att hon skulle äta något annat än ostmackor. Gissa vad hon hade på sin pizza? Bara ost typ. Så det blev väl en ostmacka ändå. jag och Marcus körde extra allt på vår pizza!
 
Ikväll ska jag och barnen hem till min vän Sussie. Tror det blir tacosmiddag. Alltid poppis!