Kim Lindblom Eriksson

Recap
Förra veckan verkligen bara susade förbi!
 
Igår var jag på babyshower för min barndomsvän som ska få sitt första barn om ett par veckor. Så spännande! Hon väntar också en liten pojke vilket på något sätt känns extra kul. Då kan vi liksom dela den upplevelsen också :)
 
Idag var tanken att det skulle bli liksom min första "riktiga" dag som föräldraledig med Wille. Dvs Marcus på jobb och Oli på daigs. Men imorse vaknade Oli och var helt snorig, hostig och tjock i halsen, så hon har fått vara hemma idag. Till hennes enormt stora besvikelse. I fredags var hon ju tillbaka på dagis efter en månads ledighet och jag har nog aldrig sett henne så lycklig, haha. Hon har haft lite feber idag så hon får vara hemma imorgon också stackaren. Imorgon ska vi också till BVC på 4-veckorskontroll (något sen sådan) med Wille. Jag tycker han börjar knubba på sig riktigt bra, min lilla goding!
 
Ikväll har min syster och mamma varit hos oss på middag. Min älskade lillebror flyttade i fredags till Singapore där han ska plugga en termin. Så kul! Men han missar ju familjemiddagarna :( 
I vilket fall gjorde jag en middag som blev riktigt god, om än inte riktigt som planerat. Men det återkommer jag till. För först ska jag bjussa på receptet på middagen vi åt i lördags som blev maaakalöst god. Vi slickade tallrikarna, hela familjen, och Marcus sa till och med att det var "faktiskt jävligt gott". Det säger han inte om vad som helst så det betyder verkligen att han gillade det.
 
Japp. Såsen är i princip bara smör. Men jäklar vad gott det är! Receptet på Ugnsbakad torsk med Beurre Blanc och knaprig bacon finns HÄR. You're welcome!