Kim Lindblom Eriksson

Nu går det undan!
Vi har landat lite här hemma efter den korta men långa resan. Resväskan står fortfarande ute men allt som var i den ligger i frysen och kommer att ligga där i en vecka. Suck vad irriterande detta är. 
 
Jag har precis kommit hem från en kort PW med min syster och gjort mina övningar. Jag har haft lite problem med ryggen sedan William föddes så nu har jag börjat gå till en kiropraktor som gett mig lite övningar för att stärka upp rygg, höft och bål utöver det som görs hos kiropraktorn. Det ska nog bli bra det här!
 
Idag har jag roat mig med att koka saft på körsbären som vi plockade med oss från mormor och morfars trädgård. Lyxigt! 
 
Wille utvecklas så himla fort nu! De senaste dagarna har han börjat krypa och resa sig (på knä) mot saker. Han äter jättebra vilket är superskönt för han har dessutom fått två tänder och det gör vääääldigt ont när jag ammar. Ibland biter han till och just nu har jag på fullaste allvar ett jack som är prick lika stort som en liten bebistand och det spricker upp varje gång jag ammar på den sidan och det gör så j*****vla ont! Så nu är det dags att han slutar ammas. Ok på natten men inte dagtid. Just nu pumpar jag som tusan för att han ska kunna få bröstmjölk i flaska. Annars vägrar han flaska så jag tänker att vi börjar så och går sakta över till typ välling och vatten. 
 
Efter den här grötexplosionen åkte han in i duschen med stol och allt! Haha
 
Imorgon ser det ut att bli riktigt kalasväder så då kommer vi nog hänga vid poolen hos min mamma!