Kim Lindblom Eriksson

Lately
Varm dag idag! I love it! 
 
Olivia startade dagen kl 05 idag (skjut mig) och Wille vaknade kanske vid 6:30. Dock efter att farit runt halva natten. Marcus tog som vanligt barnen på morgonen (thank god for that man) så att jag fick sova ut någon timme. Sedan var det upp för att Olivia ville ha fläta i håret idag. Och "pappor kan bara göra toffsar", det är ju sen gammalt.
 
När Oli kommit iväg till förskolan tog jag och Willson en sväng med vagnen i solen. Lovely! Och nu har faktiskt Marcus tagit med sig lilleman till jobbet en stund så att jag fick lite tid för mig själv och det känns underbart, hehe. Jag har bakat en rabarberkaka som jag tänkte bjuda på till efterrätt imorgon när vi har vänner här på grillmiddag på vår "nya" fina uteplats :)
Nu ska jag passa på att städa lite innan minihuliganen kommer hem och med all säkerhet är vrålhungrig.
 
Senaste tiden då? 
Jo, igår blev William 6 månader. Hur galet? Ska göra en liten separat uppdatering kring det, så jag har det sparat <3
 
Jag träffade mina barndomsvänner som även de har små bebisar. Blev en kaffe i solen och skitsnack. Mysigt!
 
Oli har levt her best life med godis och glass i massor den senaste tiden. Är det sommar så är det. Och snart är det sommarlov och semester. Åh livet <3
 
William har ju börjat äta en del och han ÄLSKAR det! Så fort vi äter något sitter han med suktande blick tills han får något eget. Smaknappen är perfekt till honom nu som vill äta allt men den åker helt klart i golvet oftare än in i munnen, heh, härlig ålder ändå. Inte konstigt en får ryggproblem.
 
På tal om ryggproblem så har jag varit hos en sjukgymnast för en liten titt på min rygg som strulat lite efter förlossningen. Får sjukt ont på en punkt i ryggslutet ibland. Hon trodde det var fogarna som inte riktigt gått tillbaka än efter graviditet men kunde inte göra så mycket åt det. Ska träffa en kiropraktor på fredag ock, kanske han kan knäcka mig till rätta.