Kim Lindblom Eriksson

Hysteri
God morgon!
 
Det blev sent igår och Oli kom inte i säng förrän kl 23. Trots det studsade hon upp kl 6 ish och ville gå ner och äta frukost. ZzZzznark. Igår kom min morbror med familj och min moster och kusin till oss på lite kvällsfika. Min morbror bor i Småland och är här över helgen för Willes dop. 
Jag bjöd på massa olika bröd med pålägg och fika. Lagom kvällsmat. 
 
Men, igår, vid kanske 10 på förmiddagen när vi skulle handa. OMG. Alltså vad händer med folk? Det är ett influensa-virus, inte diarrémaraton till 2024. Varför köper folk så jäkla mycket toapapper? Aja. som tur är köpte jag häromveckan så vi har så vi klarar oss.. tills butikerna fyller på typ idag igen, haha. 
Men det var inte bara toapappret som var slut. ALLT var helt utplockat. Inte färskvaror kanske men sånt som håller länge och sånt som går fint att frysa in. Varannan minut hörde jag något sucka " det här är helt siiiinnessjukt" och så laddade de ändå kundvagnen full med konserverad surkål.
Och det värsta är ju att man dras med i den apokalyptiska stämningen. Jag köpte till och med ett paket popcorn endast för att det var sista paketet som fanns. Tänkte att då är det nog bäst att jag också köper.
Grejen är att vi äter typ aldrig popcorn. Speciellt inte såna man poppar i gryta själv. Jag är konstig jag med.
 
Och en annan dum grej jag gjorde igår var att klippa Olivias lugg själv. Den var såå lång och vi har inte hunnit träffa Sanna i dessa sjukdomstider så jag tog saken i egna händer. Det borde jag nog inte göra fler gånger, heh.
 
Nu ska jag röja undan lite här efter gårdagen och sedan packa för helgen. Vi åker ut till Marcus föräldrar redan idag och sover kvar där. De bor så nära kyrkan (Norrtälje) så det blir enklast så imorgon.