Kim Lindblom Eriksson

Kreativ isolering
Bloggen har legat nere i ett par dagar. Så går det tydligen när man glömmer betala för domännamnet. Heh oops.
Nåja, ordningen är återställd. Jag har precis gått upp sitter nu och äter min nya favoritfrukost. Havregrynsgröt smaksatt med banan (mosad ner i gröten), kanel och gurkmeja. Och toppat med lite vaniljkvarg. Alltså det smakar typ som en krämig bananpaj. Så gott!
 
Så v ad har hänt sedan sist? Olivia var hemma från dagis hela förra veckan och jag håller henne hemma denna vecka med. Bara onödigt att ha henne där när jag ändå är hemma om dagarna. Marcus har också varit hemma i en vecka nu med en riktigt hemsk hosta. Jag tror han börjar tycka det är riktigt jobbigt att hänga med oss 24/7 (haha!) men jag tycker folkhälsomyndigheten (och common sense) varit väldigt tydliga med att man inte går till jobbet vid minsta förkylningssymtom. Punkt. Han får stå ut någon dag till innan det förhoppningsvis gått över.
 
Jag och barnen har roat oss bäst vi kan. Det har blivit mycket pyssel och vi har faktiskt varit ute väldigt mycket också. Mycket för att vara oss dvs. 
 
Ve beger oss gärna iväg till någon lekpark eller går och matar ankorna. Vi tar med oss fika och bara njuter av att vara utanför huset. Hehe. Jag hade sett framför mig en föräldraledighet med Oli hemma på fredagar och då skulle vi gå på bio, museum, lekland osv. Men det ser ju inte ut att hända inom en överskådlig framtid. Så himla läskigt tycker jag. Men vi gör det bästa av situationen. Vi håller oss mer eller mindre isolerade och det enda vi gör är typ att åka och handla en gång i veckan. Så det gäller att vara kreativ hemma!
 
Nu ska jag göra pannkaksmuffins som vi ska ta med på morgondagens utflykt. Då ska vi försöka hitta någon grillplats vid Bögs gård och grilla lite. Då blir det fint med pannkaksmuffins till efterrätt tror jag :)
 
Stay safe och STAY THE FUCK HOME. XoXo