Kim Lindblom Eriksson

Ledig fredag och frivillig karantän
God morgon!
 
Här studsade Oliva upp för ca en timme sedan efter att ha sovit HELA natten själv i sin säng, i sitt rum för tredje natten på raken. Haleluja! 
 
Wille ligger just nu i sitt babygym och snackar med en giraff-dinglis. Han kämpar så hårt för att förstå hur han ska röra armen för att daska till den så att den rör på sig. Och när han lyckas börjar hela han sprattla och vifta av lycka, haha. Det är så gulligt att man smäller av.
 
Idag är Oli ledig och Marcus börjar seeeent eftersom han jobbar seeeent. Men dagen kommer att spenderas med att städa här hemma för ikväll får vi gäster. Delar av min släkt är på besök i helgen inför Willes dop på söndag. 
Igår bestämde vi oss för att ställa in dopfikat efter själva dopet och bara ha cemermonin i krykan. Förhoppnigsvis kan vi bjuda in till något festligt i sommar istället. Men just nu vill vi helt enkelt inte samla en massa människor på liten yta i onödan. 
 
Faktiskt så funderar jag på om jag ska hålla Olivia hemma från förskolan nästa vecka oavsett vad de kommer fram till från skolmyndigheten idag. Dumt att chansa och när jag ändå är hemma om dagarna. Det enda som tar emot är att jag vet hur mycket hon älskar dagis och ÄLSKAR att få gå dit till alla sina vänner. Men det kommer gå över och då ses de igen såklart.
 
Förresten var Marcus iväg på något jobb-event igår där en av aktiviteterna var att baka polkagrisar. Alltså jag skulle betala bra pengar för att få se honom baka polkagrisar. Men han tog hem en hel hög med egengjorda polkisar och de är sååå goda!