Kim Lindblom Eriksson

Lately
Urk vilket trist väder vi haft senaste veckan? Riktig hagel/ösregn/blixtarochdunder-väder häromdagen dessutom. Och det är inte ens april längre? Skärpning!
Men istället för att vara ute och fixa i trädgården som jag tänkt så har jag tagit tag i ett projekt inomhus istället. Ett projekt som är minst sagt long overdue. Jag började nämligen med det i typ mars.. förra året. Då en dag, tröttnade jag på att ha en skitful tapet i köket som vi hatat sedan vi flyttade hit. Så jag rev ner den hux flux. Eller.. jag rev ner typ hälften. Sedan kom gravidillamåendet som ett brev på posten och det blev inte mer med det. Och sedan har det stått där ofärdigt och fult. 
 
Men nu har jag rivit ALL tapet och spacklat en första omgång. När det har torkat ska jag spackla lite mer (förhoppningsvis i eftermiddag när Marcus är hemma) och sedan det allra värsta- slipa. Usch jag får kalla kårar bara jag tänker på slipning! Så himla vidrigt ljud. Men jag har en slipmaskin och den gör det faktiskt lite lättare att hantera. Slipa för hand gör jag bara inte. Punkt.
 
Så det är typ vad jag har gjort om dagarna. När jag inte gör det här: 
Jag ber om ursäkt för det fjantiga filtret men mitt face är helt enkelt inte i skick att synas utan filter, haha. 
 
Vad har hänt annars senaste veckan då? Jo, Valborg blev ju inställt så vi körde bara grillmiddag här hemma. Inte fy skam faktiskt. 
 
Och i fredags gjorde jag en fredagspasta som visserligen var god, men inte makalös. Dessutom skar sig såsen något så förfärligt så det såg riktigt oaptitligt ut. Hence, riv ett berg parmesan över och et voila!
 
De sambalmarinerade räkorna som var till pastan var dock makalöst goda så de kommer jag göra igen! Kanske på grillspett? Det skulle vara gott!
 
Minns inte exakt när detta var men min mamma har tagit fram trampolinen till Olis stora lycka. Och Willes! Han fullkomligt tjuter av skratt när han ser henne hoppa och studsa. Det är det bästa han vet i livet!
 
Nu ska jag försöka få i mig lite lunch innan jag och Wilson ska bege oss på 5-månaderskontroll (!) på BVC. Jag tror han väger över 8 kg nu. Sån jäkla biff! <3