Kim Lindblom Eriksson

Halloween och Covid-19
Ja som befarat testade både jag och Marcus positivt på Covid-19 testerna vi gjorde i förra veckan :( Nu har vi ju inte testat barnen men jag antar att de också haft det eftersom de hade en släng feber förra helgen. Marcus har nu varit symptomfri i ungefär en vecka och barnen med. Jag själv är fortfarande förkyld men känner mig sakta men säkert bättre. Håll tummarna att det fortsätter så! I lördags kväll förlorade jag både smak och luktsinne läskigt nog. Smaken var tillbaka dagen efter men luktsinnet är lite svagare än det brukar vara. Jättemärklig känsla. 
 
Och på tal om i lördags så var det ju Halloween! Och alla helgona förstås men det är inget vi brukar göra något av förutom att åka till gravarna och tända ljus. Jag och Olivia åkte till min pappas grav på morgonen och Marcus åkte till sin pappas grav på kvällen. 
Det kom inga små spöken och plingade på som tur var (var livrädd att det skulle göra det och vi skulle behöva öppna och ba "nej, we have corona, tacohej"). Men vi åt en mysig middag som jag inte kände smaken av och senare en supersmarrig (har jag märkt i efterhand, hehe) spindelnätskladdkaka som jag och olivia bakade tidigare på dagen. 
Kladdkakan är mina favokladdkaka of all times och är gjort på DETTA recept. Enda skillnaden är att jag färgade chokladkolakrämen svart med karamellfärg och toppade med spindelnät gjort av smälta marshmallows!