Kim Lindblom Eriksson

Fiberpackade pannkisar i ugn
 Hallå i höststormen! Ja inte riktigt kanske med det var bra kyligt och blåsigt imorse när vi knatade till förskolan med Olivia. Hon fick inviga sina nya fleecebrallor och jag min höstjacka med lurvigt gosigt foder. Love it! William fick en filt över sig och låna Olis tumvantar, haha. Blev plötsligt väldigt bråttom att fixa fram en skaloverall och vantar till honom känner jag!
 
Senaste veckan har vi egentligen mest hängt hemma och fokuserat på städning, rensning, husfix och prepp för Olivias kalas och födelsedag. Allt på en gång!
 
Nu på söndag ska stora tjejen alltså ha livets första riktiga kompiskalas och hon är så laddad att det spritter om henne. Så det har blivit en del bakning och fix inför det. Och mer kommer det bli! 
På tisdag fyller hon ju år och är på förskolan på dagen. Men på kvällen kommer våra familjer hit och firar henne. Hon har beställt Spaghetti och köttfärssås till middag och blåbärstårta med en krona på till efterrätt. Gaah jag kan inte fatta att min pyttelilla bebis snart är 4 år <3
 
Men till något helt annat. Mat! Hehe. Ovanligt va? Vi var på 4-årskontroll med Oli i veckan och hon fick ju givetvis tummen upp på prick allt. Det enda är väl att hon inte väger så mycket och det var inget som var oroväckande men hon sa också att det inte gör något om hon bara äter pasta till middag någon dag eller får extra tjockt lager smör på mackan, haha. Oli är inte stor i maten. HOn är pigg och glad och studsig men äter inte jättemycket. Hon älskar grönsaker men brukar inte vilja ha kött. Det gör ju inte så mycket bara hon får i sig av alla näringsämnen tänker jag.
Något som hon älskar (förutom spaghetti och KÖTTfärssås) är ugnspannkaka. 
För ett par veckor sedan fick jag en såååå himla gigantisk zucchini av mina svärföräldrar som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med. Men till middag den dagen blev det ugnspannkaka i Casa Eriksson så jag testade att riva ner (och pressa ur vätskan) zucchini i smeten. Hade i lite riven potatis också och det blev supergott!
 
De med grönt i är alltså mina och Olis zucchini-ugnspannkakor och hon åt hur mycket som helst! Marcus tror inte på grönsaker så han fick vanliga med bacon i.