Kim Lindblom Eriksson

For sale
Dagarna rusar iväg i vanlig ordning.
William har sovit riktigt dåligt de senaste nätterna vilket har resulterat i en zombie till mamma, typ. Annars går dagarna åt till att städa, rensa och fixa saker här hemma för att på torsdag kommer nämligen en mäklare hit. Har ni hört på maken?! 
Vi hade egentligen inte tänkt sälja förrän om typ ett år men så började vi gå på lite visningar för att 
1. Reka lite områden, var vill vi egentligen bo? Jag har redan ganska bra koll på var vi vill bo här näst men Marcus har inte så mycket erfarenhet av området så jag vill att han ska "känna in" det också. Hittills verkar han gilla det!
2. Reka mäklare. Jag vill se hur en mäklare jobbar under en visning och få ett bra intryck av hen innan vi anlitar någon. 
3. Inspiration till kommande boende. Området vi tittar mest på är kedjehus och i grund och botten är de likadana men i typ 3 olika storlekar. De är byggda på 60-talet så planlösningarna skiljer sig mycket efter år av olika ägare. Marcus kan inte riktigt föreställa sig något han inte har rakt framför sig så jag vill att vi tittar på hur folk har gjort med olika hus så att han kan se det framför sig när vi väl står inför ett eventuellt renoveringsbeslut. 
 
Av en slump var det en mäklarfirma som ringde till Marcus för ett par dagar sedan för att se om han var intresserad av en kostnadsfri värdering av sitt hus. Och han ba ring upp om en stund så får du prata med min fru, lol. Och på den vägen är det. Vårt hus är nog egentligen inte riktigt redo för försäljning riktigt än. Någon vägg som behöver målas, något här och där som behöver bättras på. Men vi får se vad de säger. Man vill ju inte heller missa en bra chans. Det har inte varit ett hus till salu i vårt område sedan januari och jag tänker att det är bra för oss om vi vill sälja? Åh det här är så svåårt. Skulle vi sälja så gäller det ju dessutom att vi hittar drömhuset. Och gärna innan vi måste lämna det gamla. 
 
I alla fall har vi alltså dragit igång en rejäl rensning hemma. Jag säljer av rätt mycket som jag tänkt sälja länge, men liksom inte tagit tag i. Jag säljer allt på blocket och facebook. Men har också startat ett instagramkonsto som heter @casaeriksson_bloppis där jag lägger upp sånt jag ska sälja. Behöver dock bli bättre på att ta betalt märker jag. En hel del (speciellt bebis-saker) ryker på fem röda. Måste väl betyda att jag satt ett för lågt pris? :)
 
Ställde också ut denna låda utanför vårt hus idag efter att ha rensat lite bland kokböckerna. Jösses vad många jag har! Hälften av lådan var urplockad efter någon timme. Så kul att det kan komma till nytta hos någon annan!
 
#1 - Sandra

Åh vad spännande med husletande.. Nästan så man blir lite sugen på att flytta bara för att få leta hus, haha!