Kim Lindblom Eriksson

Graven, pizzor och munskydd
Oj vad den här dagen sprang iväg! Vet knappt vad jag gjort idag men det är nog mest bara det vanliga. Lämna Oli på förskolan, städa, pyssla, gosa med Wille, hämta Oli, laga mat, natta barn och nu me-time och sen sova. Inte så upphetsande. Vad som är desto mer upphetsande är natten jag hade mellan igår och idag. Vi kom nog hem runt 22-22:30 ish och Olivia somnade direkt. Jag ammade William och han somnade. När han vaknade första gången efter det var klockan 05.15. Alltså WHAT! Förstå hur drömmigt!
 
Igår åkte vi till kyrkogården, planterade och fixade lite fint och tände ljus. Av någon anledning ogillar jag verkligen att gråta vid graven. Dels tror jag det är för att om jag väl börjar så är det jättesvårt att sluta, men också för att jag hellre vill att graven ska vara något fint. Jag vill kunna minnas fina stunder och känna lycka och glädje där. Låter kanske konstigt.. Det är kanske konstigt?
 
Helloooo smink och smoothing filter för att dölja söndergråtna ögon <3
 
Sedan åkte vi alla hem till min bror och köpte hem middag från Brödernas som precis öppnat där (Hammarby Sjöstad) Jag och mamma delade på en tryffelpizza och en löjromspizza och sedan delade vi allihopa på nutellapizza med färska bär till efterrätt. Ingen dålig middag med andra ord!
 
Förresten så har jag nu investerat i munskydd (tvättbara) till familjen. Köpte ett 5-pack för vuxna och ett 3-pack för barn. Nu finns det ju inga rekommendationer för det i Sverige men om det skulle komma blir de säkert svårt att få tag på så då har vi det klart. Eller om det behövs för något annat i framtiden, typ om vi ska ut och flyga och restriktionerna är kvar. Who knows. Nu har vi dem i alla fall!
(lol skillnaden på osminkad och ofiltrerad, bjussar tydligen på den ;) )