Kim Lindblom Eriksson

Minikräftskiva för två
Rensningen och städningen fortsätter även om det inte blivit riktigt lika mycket gjort idag. Jag fick lite sovmorgon efter ytterligare en tuff natt medan Marcus gick upp med barnen. Tufft för honom när han kommer hem sent men jag tänker att han i alla fall har fått mer än två timmars sammanhängande sömn, till skillnad från mig, hehe. Sedan när jag gick upp så gick han och la sig igen och då blev det inte heller supermycket gjort.
 
Efter lunch, när Marcus åkt till jobbet, kom hans mamma hit. Hängde lite med William och sedan gick vi tillsammans och hämtade Olivia på förskolan. Hon studsade av lycka när hon såg att farmor var med <3
Efter farmors besök var det dags för middag. Jag och Oli hjälptes åt att göra en supergod kantarellsoppa. Hon stod och slevade i sig direkt från grytan (fast blåste väldigt noga på skeden förstås så att hon inte brände sig) och mmmade och suckade om vartannat. Men när soppan väl stod på bordet var den plötsligt "för beige" och då skulle hon inte ha mer. Alltså denna unga dam och hennes påhitt..
 
Sedan kom min syster hit och passade barnen medan jag for iväg på föräldramöte på dagis. Bara en förälder fick komma och vi satt utomhus så allt kändes lugnt ur corona-perspektiv. Jag är verkligen så himla nöjd med valet av förskola till barnen (WIlle står i kö för att börja efter påsk) och Olivia ÄLSKAR den ju också. 
 
Förresten har jag ju inte bjussat några bilder på den lilla minikräftisen jag och min vän Cicci hade för ett par veckor sedan. Helt orelaterat till ovanstående, haha, men ändå, kräftor! Vill gääärna äta kräftor snart igen men Marcus gillar det ju inte så vi får se om jag hittar någon som vill äta med mig ;)
 
Hur söta små en-portions-västerbottenpajer? Jag köpte dem i delikatessdisken på ICA Maxi och de var sååå goda! Kanske ska köpa en till fredagsmyset? :)