Kim Lindblom Eriksson

Vilken helg!
Barnen sover, huset är åter i ordning och jag har en liiiten stund för mig själv innan det är läggdags även för mig. 
 
I torsdags hade vi ju en mäklare hemma hos oss för att dels "värdera huset" men också för att ge oss lite tips på vad vi bör fixa till inför en eventuell försäljning och vad vi kan skita i för att det ändå inte höjer värdet på huset. Vi fick en grym värdering och dessutom var domen kring vad hon tyckte vi skulle fixa mycket snällare än jag trott. Bara småsaker egentligen. 
Vi ska stämma av imorgon men jag tror vi kommer att fota åtminstånde utsidan av huset ganska snart så det är gjort innan det är mörkt och grått. Sedan kommer vi fota insidan av huset kort efter det och sedan får vi helt enkelt se hur vi gör med försäljning. Mardrömmen vore ju att sälja och inte hinna hitta nytt hus innan man måste flytta.  Går ju att lösa med boende men man vill ju inte ha tillfälligt boende längre än absolut nödvändigt, helst inte alls. 
 
I fredags packade jag in barnen och åkte iväg till en park i Järfälla som jag spanat in på @lattja_lekplatser på instagram (Så bra konto!) tillsammans med Angelica och hennes grabbar. Barnen hade superkul och lekte fint nästan hela tiden. Oli ramlade och slog i knät och har ett riktigt präktigt blåmärke men det hjälpte oväntat bra med ett my little pony-plåster, haha. 
Efter lekplatsandet brummade vi allihopa hem till dem och lekte mera och åt tacos. Dessutom dukades det fram en rejäl ost/charkbricka till efterrätt. Jag var både supermätt och supernöjd kan man säga.
 
Olivia med sin signatur-pose. Haha, lika roligt varje gång!
 
Charlie och Vincent lekte så fint med William. De längtar nog tills deras egna lillebror kan leka mer. Elton är ju ungefär fem månader gammal så det dröjer väl någon månad till eller så innan de kan leka lite mer. 
 
Marcus har jobbat sent hela helgen så för att sysselsätta oss åkte vi igår iväg till Plantagen och köpte lite nya höstiga uteväxter. Behövs ju piffas lite till en fotorgrafering där ute. Mamma och min syster var också med och efter det åkte vi och handlade lite till en mysmiddag hos oss. Det blev kräftor, räkor och en massa smarrig plockmat. Älskar det!
 
Idag har jag varit och veckohandlat och i eftermiddag var Olivia på gymnastik. Förra veckan var första gången och det var så rörigt och ostrukturerat (som det lätt blir med 13-åringar som tränare, lol) att jag for realz fick hålla i mig för att inte vara den där jobbiga föräldern som "tar tag" i saker efter första gången. Haha. Men jag är ju själv gammal gymnast OCH gymnastiktränare så det är inte som att jag bara är en neurotisk mamma. Jag vet ändå lite vad jag pratar om. Men tror inte tonårstränarna skulle uppskatta det oavsett, heh. Idag fick i alla fall inga föräldrar vara med i gympasalen (bara första gången) och det gjorde mig lugnare (pga jag behövde inte se kaoset) och det lät som att barnen hade superkul därifrån jag satt i omklädningsrummet. Och Oliven var supernöjd så jag är lugn.. for now :)
 
Imorgon väntar 4-årskontroll på BVC för Olivia och jag förväntar mig inget annat än medalj och jubel för vår genialiska lilla dotter. Hon är så klok, omtänksam, glad och bara bäst så det kommer nog gå toppen. Så säger väl alla föräldrar, men... Mitt barn är faktiskt bättre än ditt. ;)