Kim Lindblom Eriksson

Birthday Boy
Hipp hurra för min kära make som fyllde år igår! Dagen till ära kräksnöade det hela dagen och dessutom var hela familjen lite sjuka, haha. 
William hade som sagt feber i början av veckan och även om febern är borta har han en riktigt hemsk slemhosta som hänger kvar. Olivia fick feber igår kväll så hon har (till sin STORA besvikelse) fått vara hemma idag hon också. Jag och Marcus har känt oss lite småhängiga och rossliga i halsen vi med så alla former av gäster har såklart fått hålla sig borta.
 
I vilket fall hade Marcus önskat sig Pannkakstårta med nutella till frukost. Det och Scrambled eggs med amerikansk frukostkorv. Klart frugan fixar!
 
Presenter fick han på sängen när han vaknade (bland annat en mössa, som synes, haha) men annars var dagen mer eller mindre som vanligt. På kvällen åt vi Mexican Rice Casserole. Inte så festligt kanske men sååå got ju! Och såklart mera tårta. Marcus absoluta favorit som han alltid äter på sin födelsedag är jordgubbsbomben från Balders Bröd. Det är lustigt eftersom han inte gillar jordgubbar, men denna tårta är standard när han fyller år. Olivia ville mest ha sylten men William fullkomligt tryckte i sig av tårtan!
 
Min familj skulle ha kommit på mera firande i helgen men vi skjuter på det tills vi alla känner oss hundra % friska såklart!
 
Pigga familjen lol