Kim Lindblom Eriksson

Buffy
 Hjälp! Om fyra dagar får vi nycklarna till vårt nya hus! Jäkla tjat jag vet men det kan inte hjälpas. Jag får mer och mer panik över att vi ska lämna huset som vi älskat så mycket. Det nya är bättre, det vet jag. Men vi har liksom blivit en familj i det här huset och det är svårt att se förbi det.
 
Men det kommer bli fantastiskt bra! Det är jag säker på :) Får se om det blir en sista fredagsdrink i det här huset imorgon. Vi har alla varit lite småförkylda denna vecka och speciellt barnen har varit väldigt snoriga och lite febriga igår och idag så jag hoppas det går över under helgen om inte annat. Annars blir det bara något glas bubbel. Klart vi måste fira liiiite alla hjärtans dag även om det blir bland alla flyttkartonger. Vi har faktiskt beställt en färdig kasse från Percys med en Alla hjärtans Dag Meny för två. Barnen får väl något de uppskattar. Typ chicken nuggets och pommes, haha. 
 
Men, jag skulle egentligen dela med mig av "receptet" på den här drinken vi gjorde någon fredag i somras. Buffy heter den och är supergod, fräsch, läskande och piffig. Perfekt till grillkvällarna som jag hoppas kan dra igång snart! (Ja, jag vägrar skotta fram grillen så här års)
1 drink
 
4 cl mörk Rom
3 cl Passõa
1 cl limejuice
2 cl sockerlag
12 cl apelsinjuice
1 tsk äggvita
1 passionsfrukt
 
Skaka alla ingredienser utom passionsfrukten i en shaker med is. 
Fyll ett glas med is och skrapa ur fruktköttet ur passionsfrukten över isen.
Häll på drinken.