Kim Lindblom Eriksson

Dockskåpsrenovering och krämig kräftpasta
Jag har länge tänkt att Olivia ska få mitt gamla dockskåp jag hade när jag var liten. Det är ett stooort dockhus som mina föräldrar köpte när vi var på Hawaii när vi var små (jag och min syster fick ett varsitt) och transporterade hem tillsammans med väskor och två småbarn. Jag skulle ALDRIG komma på idén att göra det men jag är såklart glad att de gjorde det för det är riktigt fina dockskåp.
Dessvärre var varken jag eller min syster seciellt rädda om våra dockskåp så det behöver en hel del fix för att bli fint igen. 
Jag har fixat till taket till tornet med nya takplattor och målat huset rosa på utsidan, en lite kallare puderrosa nyans som jag tror Olivia kommer älska! Sedan ska lister målas och en del ska sättas på, fönster och dörrar ska på plats. Sedan ska det fixas invändigt också. Så kul grej! Tanken är att Olivia ska få det (som en överaskning) när vi har målat och fixat hennes rum i nya huset, som en inflyttningspresent typ!
 
Något annat som jag ser fram emot med nya huest (vårt riktiga alltså, inte dockhuset) är att få laga maaaat! Jag lagar ju mat nu också förstås men nu kör vi kyl/frys/skafferi-rens på allvar och det blir mycket säkra kort och halvfabrikat för att tömma så mycket som möjligt. 
 
Något jag definitivt kommer att laga igen är denna kräftpasta som jag gjorde i somras. Lyxigt med kräftor men snabbt och enkelt att laga. Perfekt till en fredagsmiddag till exempel :) Marcus är inte jätteförtjust i kräftor men i den här pastan åt han det med god aptit! 
4 portioner
 
300 g pasta
1 vitlöksklyfta
1 tsk olja
2 dl creme fraiche paprika & Chili
1 dl grädde
1 burk (ca 170g) kräftstjärtar
 
Finriven parmesanost att toppa med
 
Koka pastan enligt förpackningens anvisning. 
 
Finhacka eller riv vitlöksklyftan och fräs den i lite olja utan att den får färg.
Häll på creme fraiche och grädde och låt koka ihop i någon minut. 
Blanda ner kräftstjärtar och den kokta, avrunna pastan.
 
Toppa med parmesanost vid servering.