Kim Lindblom Eriksson

Midsommar 2021
Har jag nämnt att vi varit lite sjuka i år? Haha det är helt sjukt (pun intended) men vi har nog inte haft en VAB-fri vecka sedan William började förskolan i början av april. Man hör ju alltid om att det är så men med Olivia var det aldrig så. Sen är det ju pandemi-tider så de måste ju stanna hemma i minst tre dagar för minsta lilla symptom. 
 
Anywho.. onsdagen före midsommar blev Olivia hemskickad från förskolan igen för de tyckte hon verkade förkyld. Wille var redan hemma då han haft pyttelite feber på morgonen. Hade väl ändå inte blivit något jättefirande men med tanke på förkylda barn så höll vi det low key hemma hos oss. Mina syskon kom hit och vi fixade sillunch utan sill.. och utan potatis.. och utan snaps.. men med toast skagen istället!
 
Sedan tog vi det lugnt, lekte med barnen, drack drinkar, tog selfies osv. Det vanliga midsommargrejerna..
 
Sedan tände vi grillen och fixade grillspett, färskpotatis, majs och en massa annat gott. Jag har sagt det förr men säger det gärna igen. Jag skulle kunna leva på förskpotatis och majskolvar med smör och salt. Inte så länge kanske. Hyfsat kolesterolhöjande. Men ändå. Jag skulle LEVA!
 
TIll efterrätt hade vi dessutom ordnat en Himmelsk jordgubbstårta. Ja ni vet, den DÄR tårtan som alla nog gör på midsommar. Den är verkligen himmelsk!
 
VABen har fortsatt efter midsommar och jag själv har blivit megaförskyld (dock inte Covid igen, har kollat hehe). Marcus börjar känna sig lite sämre han också stackaren, trodde typ han hade klarat sig! Men nu måste det vända, jag ska ju få dos ett av vaccinet nästa vecka YAY!