Kim Lindblom Eriksson

Inflyttade
Hallå!
 
Tiden rusar och vi har nu bott i vårt nya underbara hus i ungefär tre veckor. Flyttveckan var minst sagt kaosartad och utan all hjälp vi fick hade det aldrig gått. TACK från djupet av mitt hjärta till de som hjälpte till!
Nog för att vi visste att vi hade mycket saker, men så mycket hade vi aldrig kunnat ana. Jag tror inte ni förstår hur mycket vi lyckats stuva undan på vinden, för det förstår inte ens jag. Men allt gick bra till slut och våra gamla nycklar lämnades över till nya glada ägare en vecka efter att vi fått vårt nya hus. 
Jag var förbi gamla huset igår för att hämta en grej vi glömt i trädgården och jag var lite orolig att det skulle kännas jobbigt. Men det gick helt ok, jag trivs så bra i nya huset att det inte kändes speciellt farligt alls!
 
Senaste veckorna har vi inte gjort något speciellt egentligen. Vi har mest försökt komma i ordning så gått det går. Vi har mycket kvar men jag vill inte stressa fram något heller utan vi tar det som det kommer. Snart ska vi påbörja målning av Olivias rum i alla fall så att hon får ett helt eget, nytt, fantastiskt krypin. Hon kommer att älska det!
 
Glad kille i flyttkaoset
 
Igår bakade Olivia chokladbollar. William äter ju typ allt men dessa var omåttligt populära kan jag säga. Han inhalerade tre stycken på raken. Den sista tror jag han tryckte in hela i munnen på en gång, haha!